17-03-2015 18:00

Mengelmoes

Vandaag een dagje met zowel peuters als kleuters. Ik voel de drukte duidelijk meer dan anders Je zou denken; de kleuters trekken hun plan wel, ze zijn wat groter. Maar eigenlijk vragen zij nog meer aandacht dan de peutertjes. Natuurlijk komen de kleutertjes enkel in de schoolvakanties of op schoolvrije dagen. Dus dat zal er ongetwijfeld mee te maken hebben dat zij me een beetje willen opeisen ;-)  Haha!

Ik was toch wel stiekem een beetje opgelucht dat het middag was. Ik doe mijn job met hart en ziel, maar iedereen heeft natuurlijk nood aan een half uurtje rust ;-) De peutertjes dus in hun bedje leggen en de kleutertjes beneden met een grote kleurplaat. Ik kan eventjes rustig eten, maar niet voor lang...! Want die kleuters zijn vliegensvlug en op 1-2-3 is hun tekening af en staan ze alweer klaar om iets nieuws te doen.

Zo is er natuurlijk altijd leven in de brouwerij! En ik geniet ook van de kleutertjes. Het zijn dan meestal kindjes die ik reeds van kleinsaf ken en dan is het fijn om te zien wat voor een sprong ze hebben gemaakt!

—————

Terug