03-03-2015 20:28

Dag 2, op volle toeren :)

Stilletjes aan kwamen de kindjes toe bij Haboe en Nino. Vandaag waren er 7 kindjes. 2 gezichten die het nog niet hadden gezien hier bij ons, wederom spannend dus. De bel ging keer op keer en één voor één kwamen de kindjes vlot binnen en wanneer ze hun vriendjes zagen, fleurden de gezichtjes op. We begonnen dus goed aan de ochtend. De sloeberkes kregen een kommetje cornflakes met een beetje sojamelk. De meesten konden dit wel smaken. Erna was het tijd enerzijds voor de "nieuwe" kindjes om te gaan ontdekken en de andere kindjes die wisten al zeer goed met wat ze wilden spelen.

De loopfietsen zijn zeer in trek. Ze hebben er allemaal de leeftijd voor. Ook de toet toet auto's kregen het zwaar te verduren ;-) Ik besloot om een bijpassend liedje te zoeken.

De wielen van de bus gaan rond en rond, rond en rond, rond en rond. De wielen van de bus gaan rond en rond, als de bus gaat rijden. De deuren de bus gaan open en dicht, open en dicht. De deuren van de bus gaan open en dicht als de bus gaat rijden. De toeter van de bus doet toet-toet-toet, toet-toet-toet. De toeter van de bus doet toet-toet-toet, als de bus gaat rijden.

Dit liedje heb ik dus meerdere malen vandaag gezongen. De kindjes vonden het geweldig. Sommige kindjes konden het liedje al een stukje meezingen.

De ochtend was weer zeer snel voorbij!

Eten, water drinken, snoetjes poetsen, beetje spelen, verluieren en tijd om naar bed te gaan. We lezen een verhaaltje voor en na 10 minuten is het muisstil voor een uur of 2.

Na het dutje heb ik de kindercomputertjes boven gehaald en de auto's waren uiteraard ook nog ter beschikking! Al snel was het tijd voor het vieruurtje. Deze keer had ik mango voorzien. Ik had er eentje geschild en gesneden want ik wist niet of de kindjes dit wel lekker vonden. Maar deze ging zeer snel naar binnen. Ik kon niet volgen met het schillen en snijden ;-)

Na het fruit weer tijd om te gaan spelen totdat de kindjes worden afgehaald. Weer een fijne dag en zo mogen er nog velen volgen!

—————

Terug