Meer over mezelf

Ik ben Marijke, afgestudeerd als opvoedster aan de Hogeschool te Gent in 2010. Al sinds ik ben afgestudeerd, ben ik aan het werk met kinderen  (Persoonlijk assistent binnen gezinnen met kinderen met een beperking, begeleider in kinderdagverblijf, voorschoolse en buitenschoolse kinderopvang). Deze kleine mensen zien ontwikkelen, opgroeien en daaraan kunnen bijdragen geeft me enorm veel voldoening. Verder ben ik iemand die graag creatief bezig is, zingen, dansen en gek doen, zijn één van de vele bezigheden hier ten huize 'Haboe en Nino'. Ook ben ik vrijwilliger bij Kattenopvang Waasland. Geregeld vang ik kittens of volwassen poezen op en sta ik op braderijen, rommelmarkten en beurzen. Ik stik ook kattenspeeltjes en kussens voor de opvang.

Ik ben samenwonend met mijn partner Matthias en wij hebben 2 kinderen: Yuna (2012) en Kyan (2013). Wij zijn grote dierenliefhebbers, dus dieren nemen wel een belangrijke plaats in binnen ons gezin. Maar dat had je misschien al door na de voorstelling van de kattenopvang. We hebben 4 lieve poezebollen die vnl. buiten leven, binnen verblijft ons hondje Tammy en de baardagaam zit veilig in zijn terrarium. De dieren komen enkel onder toezicht in contact met de kinderen.